enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Depremzede İşsiz Kalmasın Projesi

Depremzede İşsiz Kalmasın Projesi
REKLAM ALANI
22.02.2023
0
A+
A-

ST Endüstri Radyo ve Endüstri Forum iş birliğiyle

Deprem bölgesindeki şirketler ve çalışanlarının daha hızlı normalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla ST Endüstri Radyo ve Endüstri Forum iş birliğiyle “Depremzede İşsiz Kalmasın” projesi başlatıldı.
Deprem bölgesindeki şirketler ve çalışanların desteklenmesi için ST Endüstri Radyo ve Endüstri Forum iş birliğiyle hayata geçirilen Depremzede İşsiz Kalmasın projesi, hem işe alımlarda hem de ürün satın alımlarında depremden etkilenen bölgelerin tercih edilmesini amaçlıyor.
Belli bir süre depremden etkilenen illerdeki şirketler ve çalışanlara öncelik verilerek pozitif ayrımcılık yapılmasını hedefleyen proje, kendi ilinde ya da Türkiye’nin herhangi bir şehrinde iş arayanları ve depremden etkilenen bölgelerdeki iş yerlerini kapsıyor.
İş arayan deprem mağdurlarının iş bulması amacıyla, Endüstri Forum’da yer alan Depremzede İşsiz Kalmasın sayfasına ya da ‘Depremzede İşsiz Kalmasın’ sosyal medya hesaplarına şirketler ve çalışanlar bilgilerini ekleyebiliyorlar. Bu şekilde ortak havuzda oluşan bilgiler Endüstri Radyo ve İstanbul FM aracılığıyla duyurularak destekleniyor.

HEM İŞ OLANAKLARI HEM DE TİCARETE DESTEK

Proje kapsamında; iş arayan depremzedeler, bu bölgelerden istihdam sağlamak isteyen şirketler, depremden etkilenen illerde ticari faaliyet sürdüren işletmeler ve depremzede firmalardan satın alma yapmak isteyen şirketler bir araya geliyor.

İŞ ARAYANLAR SESLERİNİ DUYURABİLİYOR

Endüstri Forum üzerinden paylaşım yapabilmek için ücretsiz üye olarak yeni konu açılabiliyor. Paylaşım yapmak isteyenlerin hangi şehirde ne iş yaptığını, hangi ilde çalışmak istediğini ve iletişim bilgilerini eklemeleri yeterli oluyor. Proje, sadece depremden etkilenen 11 ilde yaşayan ve çalışan vatandaşlarımızı kapsıyor.

İSTİHDAM SAĞLACAK ŞİRKETLER DE PAYLAŞIYOR

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza iş imkanı sağlamak isteyen şirketler de Endüstri Forum üzerinden paylaşım yaparak işe alım duyurularını yapabiliyorlar. Depremzede İşsiz Kalmasın sosyal medya hesaplarında yer alan paylaşımlar üzerinden de şirketlerin; Hangi şehirde ve hangi alanda istihdam sağlamak istediklerini özetleyebilirler.

REKLAM ALANI