enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
35,4273
EURO
36,6047
ALTIN
3.092,75
BIST
9.866,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
10°C
Cumartesi Açık
11°C
Pazar Açık
11°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
11°C

“Avrupalılar Kışın Türkiye’ye Akın Edecek”

“Avrupalılar Kışın Türkiye’ye Akın Edecek”
REKLAM ALANI
13.09.2022
0
A+
A-

Avrupa da yaşayan vatandaşlar, kışı Türkiye’de daha rahat geçirebilecekler

İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı, Turizmci ve İş Adamı Ferhan Ademhan, Rusya’nın başlattığı doğalgaz krizi sonucu AB’nin takındığı tutumu ve bunun sonuçlarını değerlendirdi.
Ademhan konuşmasında, bu kriz sonucunda Rusya’nın doğal gazı kesmesiyle Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşların bu kış doğalgaza ödeyecekleri parayla, kışı Türkiye’de daha rahat geçirebileceklerini savundu. Ademhan şöyle devam etti; “Bu dönem içerisinde özellikle otellerimizin hazırlıklı ve açık olması gerekmektedir. Zira Kuşadası gibi yerlerde otellerde rezervasyonlar şimdiden başladı. Sayın cumhurbaşkanımızın yurt dışı son seyahatinde söyledikleri gibi, Rus devletini ve Putin’i hafife almak akıllıca bir durum değildir. Rusya’nın karşı yaptırımları da dikkate alındığında, özellikle vize konusunda Rus vatandaşların milliyetçi olmaları nedeniyle vize yasağının olumsuz etkileri olmayacaktır. Ruslar, zaten başta Türkiye, Asya ülkeleri ve Arap ülkeleri olmak üzere Avrupa Birliği dışındaki birçok ülkeye savaş başladığından beri seyahat etmekteler. Biz bir nevi Rusya’nın çıkış kapısı olduk. Bu konudaki boşluğun doldurulmaması mümkün değildir. Kaldı ki, bu yasaklar Rusya’yı Çine ve bahsini ettiğimiz ülkelere daha çok yakınlaştırmaktadır. Bu da Amerika ya da Avrupa’nın göze alacağı bir durum değildir.”

REKLAM ALANI