enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,1034
EURO
37,7713
ALTIN
3.387,03
BIST
9.914,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
11°C
İstanbul
11°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
10°C
Pazar Yağmurlu
6°C
Pazartesi Yağmurlu
7°C

İnsani yardım ve afet lojistiği uzmanları İstanbul’a geliyor

İnsani yardım ve afet lojistiği uzmanları İstanbul’a geliyor
REKLAM ALANI
04.02.2022
0
A+
A-

Kızılay Lojistik sponsorluğunda Kızılay Akademi ve Lojistik Derneği iş birliğinde düzenlenecek olan ‘Uluslararası Afet ve İnsani Yardım Lojistiği Kongresi’nde insani yardım lojistiği ve tedarik zinciri alanlarındaki son gelişmeler alanlarında uzman isimlerin katılımıyla masaya yatırılacak.
“Uluslararası Afet ve İnsani Yardım Lojistiği Kongresi”, Kızılay Akademi ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliğiyle Kızılay Lojistik sponsorluğunda, 09-10-11 Şubat 2022 tarihlerinde online ve yüz yüze olarak İstanbul’da gerçekleştirilecek. Türk Kızılay ev sahipliğinde düzenlenecek olan kongrede insani yardım konusundaki güncel araştırmalar, yenilikçi uygulamalar ve bu alanda yapılacak bilimsel çalışmalar tüm yönleriyle ele alınacak. Son yıllarda dünya genelinde sıklıkla karşılaşılan doğal ve doğal olmayan afetler, göç, salgın gibi krizler nedeniyle insani yardım faaliyetlerine yönelik ihtiyacın daha da artması kongrede tartışılacak konu başlıklarını son derece önemli hale getiriyor. “İnsani Yardım Lojistiği: Yeni Normal ve Yenilikçi Yaklaşımlar” ana teması ile düzenlenecek kongrede, insani yardım lojistiği ve tedarik zinciri alanlarındaki son gelişmelerin ortaya konulması hedefleniyor. Kongrede; eğitim seminerleri, konferans ve panel oturumları, bilimsel araştırma sonuçlarının sunulacağı çalıştay oturumları, insani yardım lojistiğinde yaşanan sorunların tartışılacağı odak grup toplantıları ve insani yardım faaliyetlerinin yürütüldüğü sahalarda teknik inceleme, gezi ve ziyaretler gerçekleştirilecek.
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu açılış töreninde yer alacak
Kongrenin ilk gününün açılış töreninde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AFAD Başkanı Yunus Sezer, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve LODER Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş da birer konuşma yapacaklar. Ayrıca birinci gün etkinliklerinde TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, THY Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu gibi isimler de panel konuşmacısı olarak olarak kongrede yer alacaklar. Öte yandan kongre programı boyunca aralarında Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Teşkilatları Federasyonu(IFRC)Dünya Gıda Programı (WFP) Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu(UNICEF) gibi kuruluşlardan konuşmacılar da farkı konu başlıkları altında katılımcıları bilgilendirecek.

 

REKLAM ALANI